Watch Dogs Legion ukáže Londýn po brexitu a umožní hrát za jakoukoliv postavu
Novinka Watch Dogs Legion ukáže Londýn po brexitu a umožní hrát za jakoukoliv postavu

Watch Dogs Legion ukáže Londýn po brexitu a umožní hrát za jakoukoliv postavu

Michal Burian

Michal Burian

23
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Aktualizace: Ubisoft oficiálně potvrdil nové Watch Dogs.

Reklama

Aktualizace: Přejmenováním oficiálního kanálu na Twitteru a vypuštěním teaser traileru s nově nabarveným logem a doprovodným textem “God Save the NPCs. Reveal at E3 #WatchDogsLegion #UbiE3” potvrdil Ubisoft nové Watch Dogs a de facto i zasazení do Londýna, když God Save je narážkou na text “God Save the Queen” z hymny Spojeného království. NPCs je zase narážkou na možnost ovládat kohokoliv budete v dystopickém Londýně chtít, podobně jako Driver: San Francisco.

Teď už jen počkat na tiskovou konferenci Ubisoftu - startuje 10. června ve 22:00.

Původní zpráva: Pamatujete si na spekulace o Watch Dogs 3, které zmiňovaly zasazení do Londýna a ženskou hratelnou postavu? Dnes se tyto neoficiální informace de facto potvrdily. Amazon předčasně do předobjednávek zařadil Watch Dogs Legion i s popiskem, který zní rozhodně zajímavě.

Ubisoft nás má zavést do dystopické verze Londýna a prezentovat svět po brexitu. Změnila se společnost, politika i technologie a osud Londýna ovlivnil celý svět.

„Londýn je jedním z nejznámějších měst na světě a po staletí měl obrovský vliv na veškerou západní kulturu... Londýn je vhodný pro WD, protože město má jednu z nejvyšších úrovní systému pro sledování na světě, díky čemuž je ideální lokací,“ píše se v popisku na Amazonu.

Teď přichází další zajímavost, která je dost nečekaná a ambiciózní. V popisku je uváděno, že můžete hrát za kohokoliv postavu chcete. Pokud je to skutečně pravda a my se budeme moci na svět po brexitu podívat prostřednictvím jakékoliv postavy v herním světě, tak jde o velmi lákavou možnost, kterou já osobně bych čekal spíše s příchodem nové generace konzolí PlayStation a Xbox. Navíc uvidíme a ovlivníme události různými způsoby v závislosti na situaci a charakteru, který máme pod kontrolou.

Kvůli této novince má každý jednotlivec, kterého potkáte v otevřeném světě, plnohodnotnou sadu animací, dabingu, charakteru a vizuálních prvků, které jsou generovány a řízeny herními systémy.

Uvidíme, zda se potvrdí i domněnky o tom, že v těchto Watch Dogs bychom neměli protivníky zabíjet, ale pouze omračovat.

Watch Dogs Legion zatím nemá stanovené datum vydání, ale víme, že do 31. března 2020 má Ubisoft vydat čtyři AAA hry a dosud známe pouze Ghost Recon Breakpoint. Legion může vyjít letos na podzim (Watch Dogs 2 dorazilo 15. listopadu) nebo začátkem nadcházejícího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama