Westernové MMO Wild West Online už nepotřebuje kampaň na Kickstarteru
Wild West Online Novinka Westernové MMO Wild West Online už nepotřebuje kampaň na Kickstarteru

Westernové MMO Wild West Online už nepotřebuje kampaň na Kickstarteru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

19

Tvůrci přeskočí i Steam Early Access, protože velký zájem o hru po nedávném odhalení přiměl investory vložit do projektu další peníze na vývoj.

Reklama

Dost možná jste i tady na Zingu zaregistrovali spekulace o údajném screenshotu z Red Dead Redemption 2 od Rockstaru. Nakonec se ukázalo, že jde o obrázek z chystaného MMO pro PC, které nese prostý název Wild West Online.

Tato záměna spolu s vidinou PC hráčů na alternativu k Red Dead Redemption způsobila značný zájem o čerstvě odhalený titul. Ten zájem byl dokonce tak velký, že se díky němu původní investoři rozhodli investovat do projektu další peníze. Díky tomu už Wild West Online nepotřebuje financování hráčů skrz kampaň na Kickstarteru. Tvůrci se dokonce rozhodli zcela přeskočit původně plánované vydání hry na Steamu v programu Early Access, na Steamu zkrátka vyjde až finální verze.

Ta dokonce zahrne obsah, který měl být součástí hry jen v případě, že se podaří na Kickstarteru vybrat více peněz. Jde zejména o přítomnost karetních her, ženských postav a lokalizace do dalších jazyků.

Tvůrci ze studia 612 Games oznámili, že k vydání Wild West Online dojde někdy během tohoto roku, přičemž se dočkáme i uzavřené bety. Zatím však není jasné, kdy odstartuje a jaké budou podmínky účasti. Po vydání finální verze se navíc počítá se vznikem expanzí, které nabídnou další obsah a herní prvky.

Wild West Online celkově slibuje šanci stát se kovbojem v otevřeném westernovém světě, který budete sdílet s dalšími hráči. Herní prostředí můžete svobodně zkoumat a samozřejmě v něm čeká řada různých činností. Na základě svých činů a rozhodování se můžete stát mužem zákona, zločincem i objevitelem. Nechybí ani akční PvP boj, PvE mise, hledání pokladů, možnost získávat různé zdroje a další prvky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama