Wii U pod hranicí tří set dolarů
Novinka Wii U pod hranicí tří set dolarů

Wii U pod hranicí tří set dolarů

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

1

Věřit se už dneska nedá nikomu. Teprve minulý měsíc se jeden z akcionářů Nintenda nechal <a href="../../novinky/12503/cenu-wii-u-budeme-znat-az-za-dlouho" target="_blank">slyšet</a>, že cena Wii U jen tak zveřejněna nebude a už tu máme zprávu tvrdící opak. Nepřímo.

Reklama

Zahraničnímu hernímu portálu VG247 se totiž podařilo z hlubin internetu vyštrachat něco málo informací o konzoli, včetně ceny, za kterou se bude prodávat v Severní Americe.

Ta by se podle nepotvrzených zpráv měla zastavit těsně pod hranicí tří set dolarů, přičemž to samé údajně slyšeli i lidé ze serveru GameTrailers.com. Bohužel, nikde se ale nemluví o zdroji a jeho věrohodnosti.

Nicméně to ale vcelku sedí s dříve zveřejněnou informací, že za přístroj zájemci z Británie zaplatí kolem 250 liber. Tato zpráva přitom údajně pochází z úst jednoho ze členů širšího vedení japonské společnosti.

Ještě dříve si pak na toto téma zaspekulovala i sajta Nikkei, jíž se z tajných zdrojů podařilo vytáhnout, že se bude Wii U v zemi vycházejícího slunce prodávat za cca 30 tisíc jenů, což je zhruba 250 liber.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama