Wii U střílečka Splatoon slaví úspěch
Splatoon Novinka Wii U střílečka Splatoon slaví úspěch

Wii U střílečka Splatoon slaví úspěch

Michal Burian

Michal Burian

3

Střílečka pro Wii U na sobě nenechává zaschnout barvy a chystá řadu nových zdarma stažitelných updatů.

Reklama

Nintendo se může chlubit dalším velkým úspěchem na evropském herním trhu. Tím je přes jeden milion prodaných kusů unikátní barvité střílečky Splatoon vydané exklusivně pro konzoli Wii U, které se doposud celosvětově prodalo přes tři a půl milionu kusů, čím si tato inovativní nová značka bezpečně zajistila pozici jednoho z nejoblíbenějších titulů pro Wii U.

Pravidla Splatoonu jsou jednoduchá... dva týmy o čtyř hráčích se snaží svou týmovou barvou zabarvit co největší část arény. Tenhle svěží pohled na žánr kompetitivních stříleček již získal řadu významných ocenění včetně titulu Best Shooter na The Game Awards 2015 a Best Ga-me na minulém ročníku British Academy Children’s Awards plus tucty dalších nominací a za-řazení v Game of the Year seznamech herních redakcí po celém

Splatoon je příkladem toho, že Nintendo své klíčové tituly po vydání nenechává na holičkách. V souladu se sloganem hry “stay fresh!” se hráči od jejího vydání dočkali řady nových zbraní, multiplayerových map, herních módů a dalších herních prvků v rámci zdarma stažitelných updatů. Splatoon se tak nyní může pochlubit celkem šestnáctkou map a arzenálem čítajícím celkem 74 zbraní počínaje obrovskými válečky na barvu až po precizní míření vyžadující tlakové pušky. Tyto zdarma stažitelné updaty pak budou vycházet i během následujících měsíců počínaje tím dnešním, který přinese dodatečná vylepšení pro matchmaking a výše zmíněné Splatfesty. V dubnu se pak představí nové kombinace již existujících zbraní zvané Sheldon’s Picks, jejichž cílem bude povzbudit hráče k vyzkoušení nových taktik a kombinací na bitevním poli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama