Windows 10 bude podporovat streamované hraní z Xbox One
Novinka Windows 10 bude podporovat streamované hraní z Xbox One

Windows 10 bude podporovat streamované hraní z Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

110

<strong>Windows 10 bude zdarma pro majitele Windows 7 a Windows 8</strong>.

Reklama

Microsoft si na dnešní večer připravil konferenci věnující se Windows 10. Máme pro vás několik zajímavých a překvapivých novinek.

Tohle je skutečná bomba a podle mého i revoluce v hraní. Na jakémkoliv zařízení s Windows 10 se budete moci připojit ke svému známému s Xbox One a zahrát si s ním hru, která má požadovanou podporu. Microsoft jde tak daleko, že na tabletu budete moci hrát hru z Xbox One s klasickým Xbox One gamepadem.

Jinak ve světě multiplayerových her, které budou na Xbox One a Windows 10, budete potkávat hráče z obou platforem.

Xbox App bude na Windows 10, podporovat bude i Game DVR s nahráváním hraní i z her, které máte na Steamu. Budete si moci nastavit, aby se vám ukládalo posledních 30 sekund hraní, a pochopitelně nebudou chybět achievementy.

Microsoft má jinak v plánu podporovat hraní na PC. Chce změnit svou strategii a nabízet nové hry i pro Windows 10. Je tak dost možné, že se v budoucnu pro PC s Windows 10 objeví i exkluzivity, třeba oblíbená Forza.

Oznámeno bylo rovněž Fable Legends pro PC, jak jinak než s Windows 10.

Všichni uživatelé Windows 7 a Windows 8 si budou moci zdarma svůj operační systém upgradovat na Windows 10 během prvního roku od vydání.

Windows 10 bude uveden tento rok a s Windows 7 a Windows 8 budete mít rok na to, abyste využili bezplatného upgradu. Ten bude platit i u Windows Phone 8.1.

Microsoft tímto způsobem chce dosáhnout jedné miliardy uživatelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama