Wolfenstein 2: The New Colossus doprovodí Season Pass
Novinka Wolfenstein 2: The New Colossus doprovodí Season Pass

Wolfenstein 2: The New Colossus doprovodí Season Pass

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36

K dispozici jsou také nové screenshoty z dalšího dobrodružství BJ Blazkowicze.

Reklama

Wolfenstein: The New Order z roku 2014 byl v mnoha ohledech zvláštní a svéráznou hrou. Jedním z těch ohledů je i absence jakéhokoliv DLC, ať už bezplatného či placeného. V době vydání zkrátka vyšla celá hra, která nebyla nijak rozšiřována. A všichni byli spokojení. Později jsme se dočkali jen samostatně hratelného prequelu Wolfenstein: The Old Blood a tento postup očividně Bethesda opakuje i v případě Dishonored 2 a čerstvě oznámeného samostatného rozšíření Dishonored: Death of the Outsider.

Pokračování s podtitulem The New Colossus, k jehož odhalení došlo dnes ráno, se však vydá jinou cestou, jak naznačuje stránka hry v obchodě na Steamu. Na ní si už můžete předobjednat nejen samotnou hru, ale i Digital Deluxe edici se hrou a Season Passem.

Takže ano, Wolfenstein 2: The New Colossus doprovodí Season Pass, tedy dosud nepřiblížený počet DLC. Zatím nevíme, o čem by přídavky měly být, ale všimněme si ceny. Zatímco samotná hra stojí na Steamu standardních 59,99 euro, Digital Deluxe edice je oceněna na 79,99 euro.

Pochybuji, že bude Season Pass sám o sobě stát 20 eur, jeho cena je nejspíš snížena, aby byla nabídka Digital Deluxe edice lákavější, ale i tak nám to říká alespoň tolik, že Season Pass nového Wolfensteina nebude stát stejnou částku jako samotná hra, což by mohlo značit, že nás nečeká žádná smršť placených přídavků. Hlavní ale je, co vlastně nabídne. Multiplayer oznámen nebyl a i Steam stránka uvádí, že je Wolfenstein 2: The New Colossus čistě singleplayerovou hrou, takže se nabíží pouze rozšíření singleplayeru. V ideálním případě příběhové.

K dispozici jsou také nové screenshoty. Na nich uvidíte různé typy prostředí, staré i nové postavy i nové nepřátele, včetně robotického psa Panzerhunda upraveného tak, aby mohl z tlamy chrlit oheň. Jako kdyby původní verze nebyla už tak dost hrůzostrašná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama