Wolfenstein 2: The New Colossus má vyjít 27. října
Wolfenstein Novinka Wolfenstein 2: The New Colossus má vyjít 27. října

Wolfenstein 2: The New Colossus má vyjít 27. října

Martin Cvrček

Martin Cvrček

51

Datum vydání zatím neoznámeného pokračování Wolfensteina od MachineGames tradičně prozradil Amazon.

Reklama

E3 už je za rohem, což znamená, že se můžeme těšit z různých úniků a předčasného odhalení různých informací. Platí to i o novém Wolfensteinovi, který by měl být oznámen na tiskové konferenci Bethesdy, která začne v pondělí v 6:00 ráno našeho času.

Německý Amazon uvádí, že Wolfenstein 2: The New Colossus vyjde 27. října 2017, a to pro PC, PS4 a Xbox One. V tuto chvíli není moc důvodů k tomu, abychom Amazonu nevěřili, už mnohokrát jsme se prostřednictvím různých jazykových mutací tohoto obchodu předčasně dozvěděli detaily, které se nakonec ukázaly jako pravdivé.

To, že v MachineGames pracují na něčem novém, není žádné tajemství. Každý přirozeně očekával, že jde o dalšího Wolfensteina, koneckonců předešlé díly The New Order a The Old Blood se setkaly se značným úspěchem u hráčů i kritiků a po komerční stránce si podle všeho také nevedly špatně.

Název The New Colossus se přitom poprvé objevil na začátku konference Bethesdy na loňské E3. Existenci hry s tímto podtitulem později dost jasně naznačil dabér hlavního hrdiny BJ Blazkowicze. Vůbec poprvé promluvila o pokračování Wolfensteina dabérka Blazkowiczovy přítelkyně Aňy z The New Order, a to už v roce 2015.

Jak se tedy zdá, jedno překvapení, které Bethesda pro svou konferenci chystá, je už venku. I když mi vždy připadalo, že z existence nového Wolfensteina chtěla Bethesda během posledního roku udělat spíše veřejné tajemství. Zbývá tak otázka, jaká další odhalení chystá. A jak bude The New Colossus vlastně prezentován.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama