Wolfenstein 2: The New Colossus s podporou Xboxu One X a s novými výzvami
Novinka Wolfenstein 2: The New Colossus s podporou Xboxu One X a s novými výzvami

Wolfenstein 2: The New Colossus s podporou Xboxu One X a s novými výzvami

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Obojí přidá první velká aktualizace, která zahrnuje také přídavek Freedom Chronicles: Episode Zero.

Reklama

Tvůrci povedené střílečky Wolfenstein 2: The New Colossus (recenze), která vyšla na konci října, několik dní před vydáním slibovali různé nové prvky. Těch se dočkáme už s první velkou aktualizací, která by měla na všechny platformy dorazit dnes nebo spíše zítra. Konkrétní čas vydání aktualizace totiž Bethesda dosud nestanovila.

Spolu s aktualizací dojde na podporu výkonnější konzole Xbox One X. Ta zahrnuje podporu 4K rozlišení a dynamické škálování rozlišení. Na všech platformách nás pak čeká odemčení Vaultu v hlavním menu, v němž nás čeká 10 nových bojových simulací. Ty budou přístupné nejen z menu, ale i z ústředí ponorky Eva's Hammer, přičemž pro jejich zpřístupnění se musíte dostat alespoň do druhé kapitoly hry.

Stále není jasné, co přesně tyto bojové simulace zahrnou, pravděpodobně ale půjde o samostatné mise, které mají představovat výzvu. Součástí Vaultu jsou totiž žebříčky, díky nimž můžete s přáteli soutěžit v dosažení co nejvyššího skóre.

Aktualizace pak provádí různé opravy v rámci PC verze. Ty se týkají zejména problémů s grafickými kartami Nvidia, operačním systémem Windows 10 a 4K monitory. Za zmínku stojí i oprava skyboxů, na které jsem si stěžoval v našem speciálu zaměřeném na kvalitu PC verze.

Díky novému patchi bude také k dispozici přídavek Freedom Chronicles: Episode Zero, jenž je zdarma k dispozici pro ty, kteří si hru předobjednali, nebo pro vlastníky Season Passu. Tvůrci jsou nicméně i v tomto směru trochu tajnůstkáři, takže pořád nevíme, co přesně DLC nabídne a jak bude rozsáhlé. I nadále si tak musíme vystačit s informací, že se v Episode Zero ujmeme postav Josepha Stalliona, Jessicy Valiant a Geralda Wilkinse, na něž se časem zaměří trojice placených příběhových DLC.

Wolfenstein 2: The New Colossus koupíte ve verzích pro PC, PS4 a Xbox One na Xzone.cz a GameExpres.sk. Součástí objednávky je stále bonus v podobě steelbooku a tematických podtácků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama