Wolfenstein 2: The New Colossus si můžete zkusit díky čerstvé demoverzi
Novinka Wolfenstein 2: The New Colossus si můžete zkusit díky čerstvé demoverzi

Wolfenstein 2: The New Colossus si můžete zkusit díky čerstvé demoverzi

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Oficiálně jde o trial, v zásadě se ale jedná o tradiční demo obsahující první úroveň. Vámi dosažený postup se vám následně uchová do plné verze.

Reklama

Jestli jste ještě neměli šanci zkusit si výbornou střílečku Wolfenstein 2: The New Colossus, která vyšla na konci října, možná právě přišla vaše chvíle. Společnost Bethesda dnes totiž zveřejňuje demoverzi hry, a to ve verzi pro PC, PS4 i Xbox One.

Oficiálně se o možnosti bezplatného vyzkoušení nového dobrodružství BJ Blazkowicze hovoří jako o trialu, ale v zásadě jde opravdu o klasické demo, v němž si můžete zkusit první úroveň hry. Jedinou zvláštností oproti klasické demoverzi je fakt, že vámi dosažený postup se vám přenese do plné hry, samozřejmě za předpokladu, že si ji pořídíte na stejnou platformu, na níž jste hráli trial.

Trial vychází na jednotlivých platformách postupně, takže někde ještě nemusí být k dispozici. Třeba na Steamu ho najdete už nyní, a to na stránce obchodu plné hry, přičemž se schovává pod tlačítkem Stáhnout demoverzi. Na konzolích by se měl skrývat v obchodu PlayStationu a Xboxu.

Pokud budete mít o hru po vyzkoušení zájem, můžete Wolfenstein 2: The New Colossus koupit na Xzone.cz a GameExpres.sk. O verzi pro PS4 a Xbox One si navíc nyní můžete zasoutěžit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama