Wolfenstein 2: The New Colossus zahrne ukázku sitcomu
Novinka Wolfenstein 2: The New Colossus zahrne ukázku sitcomu

Wolfenstein 2: The New Colossus zahrne ukázku sitcomu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Seznamte se s komediálním seriálem Trust in Brother, v němž vystupuje nenasytný kluk Ronnie a jeho starší bratr a svědomitý práskač Dale.

Reklama

Bethesda a studio MachineGames pokračují v představování amerických kulturních prvků ovlivněných nacistickou okupací, s nimiž se setkáme při hraní Wolfenstein 2: The New Colossus. Už jsme tu měli přiblížení relativně standardního seriálu a vědomostní soutěže a nyní přichází na řadu sitcom nazvaný Trust in Brother.

'Stejně tě budu muset nahlásit!' Život občas není lehký, když jste Ronnie a vždycky vás chytí při provádění protiprávních* činností v Trust in Brother - potěšujícím komediálním seriálu pro celou rodinu. Vaše srdce vám budou poskakovat smíchy, zatímco nenasytný Ronnie hltá tabulky mléčné čokolády. Smějte se, až vám praskne spona na opasku, zatímco Ronnie tancuje na degenerativní hudbu, kvůli níž hrozí, že se vydá na dráhu drog, zločinu a politické deviace. Ale kdykoliv Ronnie klopýtne, jeho starší bratr Dale bude vždycky po ruce, aby ho zachránil - a nahlásil ho příslušným orgánům! Díky vřelému schválení naším milovaným Führerem vás čeká eine großartige Zeit - skvěle strávený čas! Trust in Brother se natáčí ve studiu před živým publikem.“

Co bude příště? Pokud budeme věřit traileru, který doprovázel odhalení hry, v tuto chvíli zbývá snad jen ukázka animovaného seriálu, v němž by měla účinkovat jakási nacistická obdoba Supermana. Jak se zdá, máme se na co těšit.

*v originále FUN, tedy zábavných, zkratka pro Following Unlawful Nature, pozn. redakce

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama