Wolfenstein: Enemy Territory je nově zdarma k dispozici na Steamu
Return to Castle Wolfenstein Novinka Wolfenstein: Enemy Territory je nově zdarma k dispozici na Steamu

Wolfenstein: Enemy Territory je nově zdarma k dispozici na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7
Platformy Windows PC

Bezplatně můžete získat rovněž starší díly The Elder Scrolls.

Reklama

Multiplayerová akce Wolfenstein: Enemy Territory z roku 2003 se nově dočkala vydání na Steamu. Hru bylo dosud možné hrát prostřednictvím launcheru Bethesda.net. Ten ale brzy uzavře své brány, takže došlo k přesunu hry právě na Steam.

Jelikož je titul k dispozici zdarma, tak si jej můžete bez problémů přidat do své knihovny. Jedinou větší překážkou může být jeho problematické fungování na moderních systémech. Pro hladký běh hry i na aktuálních sestavách hráči v diskuzích na Steamu doporučují stažení klientu ET: Legacy.

Podrobný návod si můžete prohlédnout zde.

Pro zajímavost dodáváme, že za Wolfenstein: Enemy Territory stojí studio Splash Damage, jež se v poslední době podílí především na sérií Gears of War.

Svou cestu ale britský tým odstartoval právě vydáním čistě multiplayerového titulu Wolfenstein: Enemy Territory, který těží z technického základu dobře známé fps Return to Castle Wolfenstein.

Na Steamu aktuálně zdarma najdete také dva starší díly série The Elder Scrolls v podobě The Elder Scrolls II: Daggerfall a The Elder Scrolls: Arena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama