Wolfenstein: New Colossus je skutečností, naznačuje představitel B.J. Blazkowicze
Wolfenstein Novinka Wolfenstein: New Colossus je skutečností, naznačuje představitel B.J. Blazkowicze

Wolfenstein: New Colossus je skutečností, naznačuje představitel B.J. Blazkowicze

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Herec Brian Bloom přilévá olej do ohně fanoušků a tvrdí, že tvůrci na hře možná právě pracují.

Reklama

Server Two Left Sticks zveřejnil zajímavý rozhovor s hercem a spisovatelem Brianem Bloomem. Většina textu se zaměřuje na nadcházející Call of Duty: Infinite Warfare, na němž se Bloom podílel. Pro nás je ale v tuto chvíli důležitá malá sekce rozhovoru zaměřená na Wolfensteina.

Brian Bloom totiž v posledních letech ztvárnil jednu z herních ikon, notorického zabijáka nacistů B.J. Blazkowicze. A to nejen ve Wolfensteinovi: The New Order z roku 2014, ale i v samostatném prequelu s podtitulem The Old Blood, který vyšel loni.

Přirozeně tedy musela přijít řeč na to, jaká je budoucnost Wolfensteina a samotného Blazkowicze a co měl znamenat ten název New Colossus, který se mihnul na letošní E3. Bloom k tomu řekl následující:

„Když se podíváte na lineup Bethesdy na E3 2016, zajímavým způsobem tam došlo k naznačení názvu. Tak trochu zažehlo požár. Ten jemný, velmi jednoduchý jazyk DOSu, probíhající napříč titulky. Možná na tom zrovna pracujeme, zatímco mluvíme.”

Jak se tedy zdá, Wolfenstein: New Colossus je skutečností. Žádný vtip, žádný náznak něčeho, co nemá s Wolfensteinem nic společného. A zrovna teď se na hře pracuje, pravděpodobně ve studiu MachineGames, které má na svědomí jak The New Order, tak The Old Blood (a také výbornou, zdarma dostupnou epizodu pro prvního Quaka).

Není to poprvé, co některý z představitelů známých postav naznačil nebo přímo prokecnul, že se na dalším Wolfensteinovi pracuje. Před dvěma lety dost jasně naznačila existenci nového dílu i Alicja Bachleda-Curuś, představitelka Blazkowiczovy přítelkyně Aňy.

Teď je to ale poprvé, co se někdo vyjádřil přímo k názvu New Colossus. Nyní nejspíš nezbývá než čekat, kdy Bethesda nového Wolfensteina odhalí. Dávám bolševikovi rok, maximálně dva. Pak snad budeme zase moci střílet, bodat a škrtit nácky, jak by řekl sám Blazko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama