Wolfenstein: The New Order nenabídne multiplayer
Wolfenstein: The New Order Novinka Wolfenstein: The New Order nenabídne multiplayer

Wolfenstein: The New Order nenabídne multiplayer

Michal Burian

Michal Burian

24

Nový projekt studia MachineGames bude jen singleplayerovou záležitostí.

Reklama

V poslední době je zvykem do každé hry cpát hru pro více hráčů, která by měla prodloužit zážitek. To se multiplayeru samozřejmě upřít nedá, avšak dost často se stává, že pak vývojáři zapomínají na singleplayer a soustředí se spíše na multiplayer a dodatečné balíčky s nejrůznějšími mapami, zbraněmi apod. To ale nebude případ nedávno oznámeného návratu legendy Wolfenstein.

Wolfenstein: The New Order totiž nenabídne multiplayer, půjde o čistě singleplayerovou hru. Potvrdila to sama Bethesda. Tvůrčí celek se tak může plně věnovat kampani a nezabývat se výše zmíněnými věcmi.

Možná je to ale škoda, přece jen měl Return to Castle Wolfenstein vcelku povedený multiplayer, jenž byl u hráčů (i) populární.

Wolfenstein: The New Order byl odhalen v úterý a odehrávat se bude ve fiktivním roce 1960 poté, nacisté vyhráli druhou světovou válku. Hráči se vžijí do známého amerického válečného hrdiny se jménem B.J. Blazkowicz, aby udělali nemožné; zahájili protiútok proti nacistické moci, která ovládá celý svět. Podíváme se do Evropy, kde pronikneme do nacistické pevnosti a budeme bojovat proti legiím nepřátel. V tom všem nám budou pomáhat superzbraně, bez kterých by to bylo jistě nemožné.

Studio MachineGames bylo založeno v roce 2009 ve Švédsku bývalými členy Starbreeze Studios týmu, který měl na svědomí The Chronicles of Riddick and The Darkness.

Wolfenstein: The New Order je naplánován na konec letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a next-gen konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama