Wolfenstein: The New Order rozpoutá válku koncem května
Wolfenstein: The New Order Novinka Wolfenstein: The New Order rozpoutá válku koncem května

Wolfenstein: The New Order rozpoutá válku koncem května

Michal Burian

Michal Burian

55

K oznámení, pre-order bonusům a krabičkám ještě povedený trailer s historickým podtextem, spoustou krve a přehledem hlavních postav. B.J. Blazkowicz znovu zasahuje.

Reklama

Koncem května letošního roku budeme moci zhodnotit práci tvůrčího celku MachineGames, který u kormidla vystřídal id Software a ve spolupráci s Bethesdou chystá nový díl Wolfensteina s podtitulem The New Order.

Wolfenstein: The New Order dorazí na pulty obchodů 23. května letošního roku. O tři dny dříve do Severní Ameriky. Pokud si hru koupíte, automaticky získáte přístup do chystané bety dlouho očekávaného čtvrtého dílu hororového počinu DOOM od id Software.

"Přístup do bety Dooma bude zahrnut ve všem krabicových verzí Wolfenstein: The New Order společně s kódem a instrukcemi jak se zaregistrovat do testování. Beta Dooma začne později. Datum zatím oznamovat nebudeme," dočteme se v tiskové zprávě, kde stojí, že právě tohle bude jediný způsob jak se dostat do bety Dooma. Více informací o bonusovém přístupu do betaverze hry DOOM včetně příslušných podmínek a omezení najdete na stránkách www.wolfenstein.com/DOOM.

Wolfenstein: The New Order se bude odehrávat ve fiktivním roce 1960 poté, co nacisté vyhráli druhou světovou válku. Hráči se vžijí do známého amerického válečného hrdiny se jménem B.J. Blazkowicz, aby udělali nemožné, zahájili protiútok proti nacistické moci, která ovládá celý svět.

Podíváme se do Evropy, kde pronikneme do nacistické pevnosti a budeme bojovat proti legiím nepřátel. V tom všem nám budou pomáhat superzbraně, bez kterých by to bylo jistě nemožné.

The New Order připravuje studio MachineGames. Studio bylo založeno v roce 2009 členy Starbreeze Studios (Chronicles of Riddick). V roce 2010 jej koupila společnost Zenimax.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama