Wolfenstein: The New Order v letošním roce nevyjde
Wolfenstein: The New Order Novinka Wolfenstein: The New Order v letošním roce nevyjde

Wolfenstein: The New Order v letošním roce nevyjde

Michal Burian

Michal Burian

13

Na návrat série Wolfenstein od studia MachineGames si počkáme do roku 2014.

Reklama

Společnost Bethesda v květnu představila sci-fi střílečku Wolfenstein: The New Order, která některé z vás zaujmula, jiní tvrdí, že půjde pouze o ždímačku staré dobré série. Původně měla hra dorazit na trh ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku. To od včerejšího večera ale neplatí, vydavatel se rozhodl vzkříšení Wolfensteina odložit a nově s ním počítá na rok 2014.

"Práce pro next-gen a současné konzole má vliv na vývoj. Dospěli jsme k názoru, že pokud chceme nabídnout hráčům pořádnou střílečku, tak potřebujeme více času na doladění. Chceme vytvořit střílečku s nejrůznějšími prvky jako je příběh, stealth možnosti a další," nechal se slyšet Pete Hines z Bethesdy pro Polygon.

Je dost možné, že v tom sehrály své role i jiné tituly, které na konci letošního roku vyjdou. Bethesda nejspíš dostala strach, že by se Wolfenstein: The New Order mezi jinými hrami jednoduše ztratil. Vždyť koncem roku má vyjít například Watch Dogs, Assassin’s Creed 4, Battlefield 4, Call of Duty: Ghosts, Batman: Arkham Origins a samozřejmě i launch tituly next-gen konzolí Xbox One, včetně Ryse: Son of Rome od Cryteku, Forza Motorsport 5, Quantum Break, Dead Rising 3, a na PlayStation 4 např. Killzone: Shadow Fall nebo DriveClub.

Wolfenstein: The New Order tak vyjde zřejmě někdy na začátku příštího roku ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama