Wolfenstein: The New Order vnadí obrovskými roboty a zničitelným prostředím
Wolfenstein: The New Order Novinka Wolfenstein: The New Order vnadí obrovskými roboty a zničitelným prostředím

Wolfenstein: The New Order vnadí obrovskými roboty a zničitelným prostředím

Michal Burian

Michal Burian

124

Nové screenshoty z Wolfensteina ukazují obrovské roboty, proti kterým budeme bojovat. A co teprve ty <strong>gameplay záběry</strong>!

Reklama

Bethesda si dnešní den vybrala pro zveřejnění nových záběrů ze svých připravovaných her. Po Elder Scrolls Online a The Evil Within následuje Wolfenstein The New Order. V galerii níže si můžete prohlédnout obrovské roboty, proti kterým budeme bojovat, stejně tak zničitelné prostředí.

A co teprve nové gameplay záběry od serveru CVG, který si mohl nového Wolfensteina vyzkoušet. Rozhodně si je nenechejte ujít.

Wolfenstein: The New Order se bude odehrávat ve fiktivním roce 1960 poté, co nacisté vyhráli druhou světovou válku. Hráči se vžijí do známého amerického válečného hrdiny se jménem B.J. Blazkowicz, aby udělali nemožné, zahájili protiútok proti nacistické moci, která ovládá celý svět.

Podíváme se do Evropy, kde pronikneme do nacistické pevnosti a budeme bojovat proti legiím nepřátel. V tom všem nám budou pomáhat superzbraně, bez kterých by to bylo jistě nemožné.

The New Order připravuje studio MachineGames. Studio bylo založeno v roce 2009 členy Starbreeze Studios (Chronicles of Riddick). V roce 2010 jej koupila společnost Zenimax.

Wolfenstein: The New Order vyjde koncem letošního roku ve verzích pro PC, PS3, Xbox 360, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama