World of Tanks přichází s aktualizací 9.14
WoT Novinka World of Tanks přichází s aktualizací 9.14

World of Tanks přichází s aktualizací 9.14

Michal Burian

Michal Burian

1

Modernizovaná fyzika a vylepšený zvuk posouvá hráčský zážitek o úroveň dále.

Reklama

Společnost Wargaming vylepšila World of Tanks o aktualizaci 9.14. Tato aktualizace zavádí vylepšení zvuku a fyziky, jejímž důsledkem je ještě snazší proniknutí tankových soubojů pod kůži hráče. Dále 24 zbrusu nových HD modelů a novou mapu pro režim Rampage: Ravaged Capital.

„Vylepšená fyzika nyní umožňuje hráčům ponořit se hlouběji do dynamických bitev a ještě realističtější manipulaci s vozidly. Velitelé si hravě poradí s ostrými zatáčkami, rychle se měnícím směrem jízdy a kontrolou poloměru otáčení tanku při pohybu. Kromě toho jsou nyní vozidla více pohyblivá, což umožnuje hráčům plné využití potenciálu agilních tanků v jejich arzenálu,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„Aktualizace 9.14 s sebou také přináší výrazně lepší kvalitu zvuku. Při využití nového zvukového enginu Audiokinetic Wwise uslyší velitelé každé zapředení či řev jejich ocelové šelmy při toulkách bojištěm. Zvuk je zpracováván samostatným jádrem a pracuje s 10 až 30 odlišnými zvukovými zdroji zaznamenanými z autentických vozidel ve skutečném prostředí. S rozšířením zvukových efektů pro lepší orientaci v bitvě, stejně jako s původními zvuky událostí a několika zvukovými nastaveními přidává World of Tanks další vrstvu autenticity do herního zážitku.“

Sergej Laptenok k tomu řekl: „Výrazná vylepšení zvuku a fyziky v aktualizaci 9.14 byla velmi očekávaná našimi fanoušky. Vše bylo možné realizovat zejména díky zpětné vazbě hráčů, a my jsme jim dodali zážitek, který je přenáší blíže k akci než kdykoliv předtím.”

Velitelé se mohou také těšit na 24 HD modelů některých svých oblíbených vozidlech. Na hráče Rampage čeká nová mapa s názvem Ravaged Capital, která nachází posádky tanku ve válečné zóně přímo v centru Paříže během druhé světové války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama