World of Tanks získá obsah z filmu Železná srdce
WoT Novinka World of Tanks získá obsah z filmu Železná srdce

World of Tanks získá obsah z filmu Železná srdce

Michal Burian

Michal Burian

33

Speciální tank M4 Sherman si budete moci koupit za 30 dolarů pro PC a X360 a za 15 dolarů na iOS.

Reklama

Společnosti Wargaming a Sony Pictures oznámily partnerství, které do free-to-play akce World of Tanks přinese tanky a další obsah z blížícího se filmu Fury (česky Železná srdce). Od 17. října si budete moci zakoupit balíček přidávající do hry speciální tank M4 Sherman.

Kromě toho Fury Bundle přidává mise, které byly vytvořené na základě filmu, a další obsah. Podpora končí 29. října.

Pro PC a Xbox 360 verze World of Tanks zakoupíte balíček za 30 dolarů (650 Kč), na iOS vás bude stát 15 dolarů (325 Kč).

Železná srdce je válečný film s Bradem Pittem v hlavní roli. Duben 1945. Zatímco se spojenecká armáda pokouší o finální ofenzívu na evropské frontě, ujímá se válečný veterán, armádní seržant Wardaddy (Brad Pitt), velení tanku Sherman a vydává se s jeho pětičlennou posádkou na vražednou misi v týlu nepřítele. Tváří v tvář přesile početní i palebné a v doprovodu naprostého zelenáče, který se v jejich četě souhrou okolností ocitl, je Wardaddy se svými muži nucen získat navzdory veškeré pravděpodobnosti štěstí na svou stranu a dovést do úspěšného konce své hrdinské pokusy zaútočit na samotné srdce nacistického Německa. (csfd.cz).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama