World of Warcraft se tento měsíc dočká významné aktualizace
WoW Novinka World of Warcraft se tento měsíc dočká významné aktualizace

World of Warcraft se tento měsíc dočká významné aktualizace

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Důležitý update Seeds of Renewal odhalil datum vydání.

Reklama

Zástupci Blizzardu na svých oficiálních stránkách odhalili datum vydání chystané větší aktualizace pro World of Warcraft: Dragonflight. Update s názvem Seeds of Renewal vyjde již 16. ledna a přinese několik zajímavých novinek a vylepšení. Vývojáři v první řadě lákají na nový příběhový obsah, který bude fungovat jako epilog pro dosud poslední datadisk s podtitulem Dragonflight.

S příchodem nové aktualizace s číslem 10.2.5 budou moci hráči nově využívat létání na drakovi i mimo oblast Dračího ostrova a zdolávat jednotlivé dungeony i s počítačem ovládanými členy party. Z pohledu příběhu se update zaměří na Noční elfy a městský stát Gilneas, který se zpátky do svých rukou pokusí získat Aliance. Další podrobnosti můžete načerpat na stránkách Blizzardu.

Na Seeds of Renewal by měly v první polovině roku 2024 navázat další aktualizace i v pořadí již čtvrtá sezóna, která World of Warcraft: Dragonflight rozšíří na jaře. V pozdějších měsících se hráči dočkají také další velké expanze s názvem The War Within.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama