World of Warships vyplouvá na otevřené moře
World of Warships Novinka World of Warships vyplouvá na otevřené moře

World of Warships vyplouvá na otevřené moře

Michal Burian

Michal Burian

9

Filmeček z bitvy ohlašuje, že ve World of Warships začala válka.

Reklama

Všichni hráči na PC se mohou bez omezení přidat a zahrát si nový free-to-play titul od společnosti Wargaming. Tím je World of Warships. Jak samotný název napovídá, po pozemních bitvách s tanky a následně letadly se válka přesunula na moře. Stanete se kapitánem všelijakých plavidel v PvP a PvE módech na 10 unikátních map. V PvP režimu se utká 12 vs. 12 hráčů na moři o nadvládu, zatímco v PvE hráči bojují proti umělé inteligenci a mohou ladit svou taktiku a strategii.

V současné době hra nabízí čtyři třídy lodí, širokou nabídku historických plavidel (přes 80) a prý nekonečné strategické manévry k ovládnutí vln moře. Chybět nemohou významná historická plavidla, včetně legendární bitevní lodi Yamato a letadlové lodi Midway. Zatím se musíte spokojit s nároky USA a Japonska a několika lodí Velké Británie, Německa a SSSR, včetně Warspite, Tirpitz a Aurora. Postupně bude ale hra rozšiřovaná o další stroje.

Zahrál si můžete zde (stáhnete klienta, nainstalujete hru a hrajete).

Voláme nové kapitány!

To jste i vy! Vítejte na palubě, velitelé. Vidíme, že už jste si hru stáhnul či to právě děláte. Nebudeme vás tedy nudit přílišnými podrobnostmi a detaily - podívejte se na seznam bodů, co udělat před vyplutím níže:

Odfrkněte si na našich fórech a řekněte ahoj ostatním. Vaše první kroky by měly vést do sekce pro nováčky, kde již někteří kapitáni zanechali příručky s radami jak začít.

Takže...hru už trošku znáte, ne? Pokud ne, malé představení můžete najít v Herní sekci hned za rohem.

Kurzy Námořní akademie ve Výcvikové sekci by měly ihned následovat. Tato výuková videa vás naučí vše potřebné včetně toho jak potápět lodě hlava nehlava a dříve, než řeknete pal!

Jedna z posledních věcí - poučte se z chyb, které jste na širém moři udělali! Nebo alespoň, kterých se dopustil někdo jiný...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama