Worlds Adrift s ostrovy vytvořenými komunitou míří do Early Access
Novinka Worlds Adrift s ostrovy vytvořenými komunitou míří do Early Access

Worlds Adrift s ostrovy vytvořenými komunitou míří do Early Access

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Zajímavě vypadající MMORPG láká na komunitou vytvořené ostrovy a bitvy ve vzducholodích.

Reklama

Tvůrci netypických her Surgeon Simulator a I Am Bread se chystají vydat svou novou hru. Tentokrát jde o masivně multiplayerový RPG titul Worlds Adrift, který bude na Steamu v předběžném přístupu spuštěn 17. května za 22,99 euro. Stane se tak rok poté, co si Worlds Adrift mohli vyzkoušet první hráči v rámci uzavřeného testování bety. Ještě předtím, konkrétně v dubnu 2016, byl zpřístupněn rozsáhlý editor pro vytváření ostrovů. Komunita je s ním hodně spokojena a dokáže v něm vytvořit skutečně zajímavé světy.

Worlds Adrift je podle vývojářů první MMO vytvořené ve spolupráci s komunitou. Ta v průběhu posledních 12 měsíců pomohla vybudovat rozsáhlé herní světy a od 17. května začnou hráči psát vlastní příběhy ve hře. Budou se moci spojovat do aliancí a určit si své cíle. Pokud se vám bude chtít, můžete se do dobrodružství pustit sami, nebude to ale nic jednoduchého.

Worlds Adrift místy působí jako jiný Minecraft. Se svým hrdinou budete sklízet, opravovat, vyrábět a svobodně se pohybovat po herním světě. Ten bude sestaven z různých menších a větších ostrůvků, na které se můžete dopravit ve vzducholodi, případně k přesunu využít speciální lano. Ze začátku to bude hlavně lano, létající stroje budete mít k dispozici až později, nejprve si ho musíte vyrobit a poté všemožně vylepšovat a upravovat. V tomto případě je důležitá posádka. Ta mezi sebou na vzducholodi musí spolupracovat, jinak je velmi těžké vyhrát všelijaké souboje.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama