Xbox 360 verze Titanfall dostane co-op mód v prosinci
Titanfall Novinka Xbox 360 verze Titanfall dostane co-op mód v prosinci

Xbox 360 verze Titanfall dostane co-op mód v prosinci

Michal Burian

Michal Burian

2

Čtyři hráči se postaví proti stále silnějším vlnám AI nepřátel.

Reklama

Majitelé Xbox One a PC verzí multiplayerové střílečky Titanfall si mohou kooperativní mód pro čtyři hráče užívat již nějaký ten měsíc. Xbox 360 hráči však musejí čekat. Dnes jsme se dozvěděli, že co-op režim bude do jejich verze přidán 1. prosince prostřednictvím bezplatné osmé aktualizace.

Update bude rovněž obsahovat ranked play (nový systém levelování) a nové herní módy. Deadly Ground se smrtící mlhou, která vás bude nutit zůstat na střechách či jiných vyvýšených místech, a Marked for Death Pro. Ten si zakládá na stejnojmenném módu v běžném multiplayerovém playlistu. Úkol je jasný, a to jest, pobít určitý počet či typ nepřátel.

V kooperativní módu Frontier Defense se čtyři hráči postaví proti stále silnějším vlnám AI nepřátel, včetně různých typů - některé z nich budou zcela nové. Nové druhy budou mnohem agresivnější a chytřejší než v běžných zápasech. Nepřátele budou disponovat velkou škálou zbraní a vybavení. Navíc Spektry získají možnost provádět rodeo na vašem Titánovi. Po mapě se bude prohánět hodně nepřátel: zhruba okolo dvou stovek. Mezi vlnami budou probíhat Tower defense hry.

Nemusíte se navíc bát umřít uprostřed probíhajícího kola, existuje několik možností, jak se oživit a ve hře pokračovat. Frontier Defense budete moci hrát na všech 24 mapách a hlavní pochopitelně bude ubránit určený bod na mapě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama