Xbox Game Pass si bude moci každý zdarma vyzkoušet
Novinka Xbox Game Pass si bude moci každý zdarma vyzkoušet

Xbox Game Pass si bude moci každý zdarma vyzkoušet

Michal Burian

Michal Burian

27

V červnu dojde ke spuštění nové služby, ve které bude více než 100 her. Ty budete moci bez omezení hrát za 149 korun měsíčně. <strong>Zlatí členové už mohou zkoušet</strong>.

Reklama

Aktualizace: Pokud máte na svém účtu aktivované předplatné Xbox Live Gold, tak můžete již od dnešního dne zkoušet Xbox Game Pass, zdama na 14 dní.

Her je v seznamu přes 100. Nechybí Halo 5: Guardians, NBA 2K16, všechny tři díly BioShocku, Saints Row IV: Re-Elected, Gears of War: Ultimate Edition, GRID 2, Mad Max, Resident Evil Zero, Sacred 3, Sunset Overdrive, Terraria a další.

Původní zpráva: 1. června dojde k oficiálnímu spuštění služby Xbox Game Pass (oficiální stránky) pro Xbox One. V této době bude prémiová služba nabízet přes sto her, ke kterým dostane přístup každý, kdo bude ochoten měsíčně platit 149 korun. Pokud si budete chtít Xbox Game Pass vyzkoušet, budete mít možnost. Prvních 14 dnů bude zdarma.

Xbox Game Pass byl oznámen v únoru letošního roku. Jde o službu, kde dostanete neomezený přístup k více než stovce her pro Xbox One, včetně těch z Xboxu 360 se zpětnou kompatibilitou a mluví se i o možnosti hrát některé na počítači s Windows 10. V seznamu nebudou chybět kousky jako Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 nebo LEGO Batman. Důležité je, že nejde o žádnou streamingovou platformu, hry si stáhnete do své konzole a můžete je bez omezení hrát. Po stažení hry dokonce můžete hrát po dobu 30 dnů bez připojení k internetu.

Xbox Game Pass vám zároveň zaručí 20procentní slevu na nákup her a 10procentní slevu pro další doplňky, včetně Season Passů a různých DLC. Slevy platí pro hry, které jsou v katalogu Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama