Xbox Live opět v problémech, hráči se nemohou připojit
Xbox 360 Novinka Xbox Live opět v problémech, hráči se nemohou připojit

Xbox Live opět v problémech, hráči se nemohou připojit

Michal Burian

Michal Burian

83

Microsoft potvrdil, že Xbox Live hlásí chybu s kódem "0x87DD0006".

Reklama

O vánočních svátcích se s DDoS útoky dokázal lépe vypořádat Microsoft, zatímco Sony trvalo mnohem déle, než opět zprovoznila PlayStation Network. Hráči se právem obávají, že v letošním roce budou DDoS útoky na servery pokračovat a bude jich stále více, protože proti nim neexistuje zatím účinná ochrana. Zda stejný případ potkal dnes i Xbox Live není zatím jisté. Hráči ze všelijakých koutů světa však hlásí, že jim Xbox Live na konzolích Xbox 360 a Xbox One nefunguje a nemohou tak hrát své hry v multiplayeru. Problém s chybovou hláškou "0x87DD0006" potvrdil i Microsoft.

My jsme se na Xbox Live před několika minutami bez větších problémů připojili z konzole Xbox One. Je tak možné, že problém zatím netrápí hráče z České republiky a Slovenska. Zatím si na problémy s Xbox Live stěžují hráči z Velké Británie, Německa, Skandinávie a Severní Ameriky.

„Nemohl jsem se dostat na Netflix a hry. Nic nefungovalo, tak jsem Xbox One tvrdě resetoval. Teď se nemůžu přihlásit ani na svůj profil. Začíná se to vymykat z rukou. Zdá se, že problémy jsou každý týden. WTF,“ stěžuje si jeden člen na Reddit fóru.

„Sony dala hráčům navíc pět dnů předplatného PS Plus, pokud Xbox neudělá něco podobného, budu příště přemýšlet, zda nekoupit jinou konzoli...“ K němu se přidává další: „Xbox Live nefunguje. Měli bychom dostat hru zdarma nebo něco takového. Je to už otravné.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama