Xbox Series X oficiálně potvrzen na listopad
Novinka Xbox Series X oficiálně potvrzen na listopad

Xbox Series X oficiálně potvrzen na listopad

Martin Zavřel

Martin Zavřel

20
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Při startu nabídne tisícovku her napříč čtyřmi generacemi.

Reklama

Vedlejším efektem odkladu Halo je oficiální potvrzení, že nová konzole Xbox dorazí v listopadu, jak mnozí spekulovali.

Citujeme z oficiálního webu:

Halo Infinite sice dorazí až v roce 2021, ale přesto toho pro vás budeme mít hodně, než Chief forazí. K dispozici budou tisíce her napříč čtyřmi generacemi, až Xbox Series X globálně odstartuje tento listopad. K tomu připočtěte 100 her optimalizovaných na míru XSX, vystavěných pro plné využití této nejsilnější konzole. S novými vlastnostmi, jako je hardwarově-akcelerovaný Ray Tracing, plynulostí po 120 snímků za vteřinu, rychlejším nahráváním a okamžitým pokračováním pro několik her naráz, hraní bude na pohled i na pocit lepší, bez ohledu na to, jakou hru si pustíte první den.

  • Více než 50 her plánovaných na letošní rok skrz generace a vylepšených pro Xbox Series X, včetně Assassin´s Creed Valhalla, Dirt 5, Gears Tactics, Xakuze: Like a Dragon nebo Watch Dogs: Legion. Díky Smart Delivery funkci si hry můžete koupit jen jednou a hrát později jejich vylepšené verze na nové generaci konzole.
  • Nové hry vyvinuté pro Xbox Series X a vydávané v rámci Xbox Game Pass, včetně exkluzivních titulů jako jsou The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected a další.
  • Více než 40 populárních her nově optimalizovaných aby naplno využily Xbox Series X, jako jsou Destiny 2, Forza Horizon 4, Ori and the Will of the Wisps, Madden NFL 21 a další.

Sdílená knihovna skvělých her skrz Xbox Games Pass

Stovky vývojářů pracují na nových hrách pro Xbox Series X, které posunou laťku realističnosti, rychlosti a vtáhnutí do hry - nejlepší způsob, jak tyto nové hry objevit, bude pomocí Xbox Games Pass předplatného. Game Pass nabízí vybranou knihovnu obsahu napříč konzolemi a PC, včetně všech her od Xbox Games Studios v ten den, kdy vyjdou, za nízký měsíční poplatek. Od 15. září budou mít uživatelé Xbox Game Pass Ultimate možnost hrát více než 100 her z cloudu na jejich Android telefonech nebo tabletech, což jim umožní vzít si svoje konzolové hraní na cesty. Funkce, které očekáváte od Xbox konzole, jako je váš seznam přátel, achievementy, nastavení ovladače a uložený postup ve hře půjdou na mobil s vámi.

Hrajte tisíce her napříč čtyřmi generacemi obsahu

Hraní vašich oblíbených her a sérií napříč čtyřmi generacemi Xboxu byla pro nás klíčovou vlastností nové generace hraní. To znamená, že budete mít přístup k tisícům titulů napříč čtyřmi generacemi obsahu - od Xboxu, Xboxu 360 a Xboxu One.

Náš tým pro zpětnou kompatibilitu vyvíjí nové inovace, které bude možné aplikovat na vybraný seznam titulů a obohatí je ještě více, než jak to bylo možné v době jejich vzniku. Tyto optimalizace zahrnují schopnost renderovat zvýšené rozlišení až po 4K, nové HDR technologie u titulů, které vznikly dlouho před příchodem HDR, aplikování anisotropického filtrování pro kvalitu obrazu a nové způsoby, jak zdvojnásobit plynulost některých titulů.

Ať už hrajete roky nebo jste ovladač vzali do rukou teprve nedávno, nemůžeme se dočkat, až uvidíte a ucítíte první velký krok do nové generace hraní s konzolí Xbox Series X tento listopad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama