Z oficiálních stránek Silent Hills odstraněno logo Kojima Productions
Novinka Z oficiálních stránek Silent Hills odstraněno logo Kojima Productions

Z oficiálních stránek Silent Hills odstraněno logo Kojima Productions

Michal Burian

Michal Burian

6

Konami přechází pod centralizovaný model, všechna studia budou spadat pod jednu jedinou společnou značku – Konami.

Reklama

Z oficiálních stránek Silent Hills/P.T. bylo odstraněno logo studia Kojima Productions. Původně přitom na stránkách logo bylo společně s ikonkou technologie Fox Engine, jak si sami můžete ověřit na obrázcích níže od Gamespotu.

Logo Kojima Productions bylo nedávno odstraněno i z obalu Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, stejně tak z webových stránek. Následně Kojima vydal prohlášení, že je do vývoje Phantom Pain zapojen, ale nechtěl mluvit o budoucí spolupráci s Konami. Vydavatelská společnost ujišťovala fanoušky, že chce další díly Metal Gear série.

Zapomenout nesmíme ani na anonymní zdroj, který Gamespotu prozradil, že Kojima ukončí spolupráci s Konami po vypršení stávající smlouvy, což se stane v prosinci letošního roku.

Konami okomentovalo situace velmi stručně, zástupce řekl akorát to, že přešli na centralizovaný model. To znamená, že vývojářská studia budou spadat pod jednu jedinou společnou značku - Konami. Tím pádem jakoby všechna studia Konami přestanou existovat a budou se prezentovat výhradně pod názvem Konami. Je to jako by EA nedávala do her od BioWare, DICE, Maxis či Visceral Games jejich loga, ale pouze své.

Z našeho pohledu jde Konami špatnou cestou, logo Kojima Productions je totiž zárukou kvality. Hráči na Hideo Kojimu nedají dopustit.

Silent Hills byl oznámen loni na E3 prostřednictvím hratelné ukázky nazvané P.T. (Playable Teaser). Vývoj má mít na starost japonský designér Hideo Kojima ve spolupráci s filmovým režisérem Guillermo del Toro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama