Z polského pekelného hororu Agony budete mít husí kůži
Agony Novinka Z polského pekelného hororu Agony budete mít husí kůži

Z polského pekelného hororu Agony budete mít husí kůži

Michal Burian

Michal Burian

13

Týraná duše v hlubinách pekla, bez jakýchkoliv vzpomínek na svou minulost. Troufnete si na tenhle survival horor?

Reklama

Polské studio Madmind připravuje velmi zajímavý survival horor, o kterém pravidelně informujeme. Nejen z důvodu, že nám v redakci přijde nadějný, ale také proto, že i čtenáři Zingu jsou na něj hodně zvědaví. Vypovídá o tom čtenost jednotlivých článků.

Dnes se podíváme na krátký teaser trailer, který vnadí na plnohodnotný trailer. Toho se dočkáme již 28. února 2017. Prozatím si musíme vystačit s náznakem démonů. Já osobně z tohoto hororu dostávám husí kůži a nedokážu v současné době říct, zda si vůbec na něj troufnu a zahraju si ho. Ano, jsem menší strašpytel.

Pojďme na to hlavní. Agony uspělo na Kickstarteru a vybralo požadovaných 66 666 kanadských dolarů, ve skutečnosti se vybralo přes 182 tisíc kanadských dolarů. Agony se odehrává z pohledu první osoby v samotném pekle. Vžijete se do týrané duše v hlubinách pekla. Nepamatujete si na svou minulost. Při svém dobrodružství budete hledat cestu z pekla. Postupně si budete osvojovat schopnosti a sílit. Postupem času dokážete ovládat jiné lidi a slabší démony. Rychle zjistíte, že jedinou cestou z pekla je jakási bohyně. Důležité bude průzkum nepřátelského prostředí a interakce s ostatními dušemi.

Hra je postavena na technologii Unreal Engine 4 a měla by spatřit světlo světa v průběhu druhého čtvrtletí letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama