Z technologického dema Kara od Quantic Dream je hra
Detroit: Become Human Novinka Z technologického dema Kara od Quantic Dream je hra

Z technologického dema Kara od Quantic Dream je hra

Michal Burian

Michal Burian

47

Detroit bude sledovat emoce robota, který objevuje náš svět.

Reklama

Hltali jste každý okamžik v Heavy Rain a Beyond: Two Souls? Potom budete skákat několik metrů do vzduchu (jen pozor, ať se nepraštíte hlavou o strop). Francouzské studio Quantic Dream v Paříži během tiskové konference PlayStation odhalilo nový titul, který vychází z technologického dema KARA. To nám bylo prezentováno již v roce 2012 a ukazovalo nám silné emoce androidu. Každý se ale ptal, co se stane, když Kara opustí továrnu?

„Pořád jsem se ptal sám sebe na stejnou otázku. Když jsme viděli reakce na krátkou ukázku, věděl jsem, že to musím zjistit! A tak jsem si představil náš svět v blízké budoucnosti, kdy androidi jako Kara budou vypadat, mluvit a pohybovat se jako skutečné lidské bytosti. Zajímalo nás, jak my - lidé - budeme reagovat, kdybychom byli konfrontováni s novou formou inteligence, kterou představují androidi, roboti s emocemi,“ začal vyprávět David Cage.

„Chtěl jsem hru, která bude o tom, co znamená být člověkem a jaké by to bylo, kdybychom byli v kůži androidu a objevovali náš svět s emocemi. Jsem opravdu nadšen, že Quantic Dream oznamují Detroit pro PS4.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama