Z třetího Diabla žije nejen Blizzard
Diablo 3 Novinka Z třetího Diabla žije nejen Blizzard

Z třetího Diabla žije nejen Blizzard

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

14

Jestli si to dobře pamatuji, k dnešnímu dni se zatím posledního Diabla prodalo téměř devět milionů kopií, což je při nadsazené ceně pěkný balík. Avšak zisky nevykazuje pouze Activision.

Reklama

Na Redditu se totiž objevil topic jednoho z vášnivých hráčů, který se pochlubil, že si prostřednictvím aukčního domu, kde se platí skutečnými penězi, už vydělal víc jak deset tisíc amerických dolarů.

WishboneTheDog přitom své smělé tvrzení podložil rovněž screenshoty historie transakcí v aukčním domě a výpisy ze svého PayPal účtu. Mezi ostatními nadšenci si díky tomu celkem rychle získal jméno, ale jen tak ho asi někdo nenapodobí.

Tedy, budeme-li věřit jeho analytickým schopnostem. Na téže sajtě si totiž odstartoval ještě jedno vlákno, v němž se věnuje predikcím vývoje aukčního domu, a ve kterém uvedl, že prý prodeje klesají a v dohledné době se na tom asi mnoho nezmění.

To ale není to jediné, k čemu se vyjádřil. Rovněž si postěžoval, že mizí hráči, protože velká část z nich údajně po dohrání titulu ukládá Diablo 3 k věčnému spánku. To dle očekávání přímo ovlivňuje aukční domy a snižuje jeho možnost výdělku. Zlepšení by ale, podle jeho slov, snad mohlo přinést spuštěné PvP arény.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama