Za nemrtvého si v akci Highlander nezahrajeme
Novinka Za nemrtvého si v akci Highlander nezahrajeme

Za nemrtvého si v akci Highlander nezahrajeme

Michal Burian

Michal Burian

5

Vydavatelství Square Enix oficiálně zrušilo vcelku nadějnou akci Highlander + detaily a galerie.

Reklama

Titul Highlander: The Game byl vyvíjen na základě stejnojmenného filmu a televizního seriálu ve studiu WideScreen Games (Airborne Troops, Black Buccaneer nebo Inuits), vydavatelská společnost Square Enix ho ale oficiálně zrušila, a to poté, co získala nad hrou práva – původním vlastníkem byla firma Eidos.

Šlo o akci, která se měla odehrávat v moderním světě. Hlavní postavou byl Owen MacLeod. Ten se před 2000 lety narodil v Galii. Byl to syn kmenového náčelníka, jehož vesnice byla rozdrcena Římskou říší. MacLeod byl následně poslán do gladiátorské arény v Pompejích, kde se stal bojovníkem. Jeho život netrval dlouho. Teď se měl ale vrátit a začít nový život jako nesmrtelný. Hlavním úkolem hry mělo být naleznout a spojit dohromady tři úlomky tajemného kamene, které by zajistily nesmrtelnému Owenovi ještě větší moc.

Akce Highlander měla umožnit hráčům prožít velmi poutavý příběh za nemrtvého, jenž se měl utkat proti silám zla. A to různým způsobem, včetně speciálních schopností (elektřina či oheň) a samozřejmě také různými zbraněmi - mj. Claymore, Katana, a Twin Gladius.

Pro úplnost dodejme, že hra byla ohlášena v roce 2008 a měla vyjít pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Další obrázky v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama