Za oponu vývoje Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted: The Lost Legacy Novinka Za oponu vývoje Uncharted: The Lost Legacy

Za oponu vývoje Uncharted: The Lost Legacy

Michal Burian

Michal Burian

8

Téměř pětiminutový deníček odhaluje více z vývoje samostatného rozšíření Uncharted 4. Krom jiného uvidíte gameplay záběry a filmečky.

Reklama

Fanoušci Uncharted, kteří se nemohou dočkat samostatného rozšíření Uncharted: The Lost Legacy, mají možnost zkrátit si čekání. Společnosti Naughty Dog a Sony vydaly nové video, které nás vezme za oponu vývoje. Pětiminutový deníček odhaluje více z vývoje a zároveň ukazuje gameplay záběry a filmečky.

Příběh Uncharted: The Lost Legacy je zaměřen na Chloe Frazer, kterou znáte hlavně z druhého dílu, kde byla impulsivní a lehkovážnou dobrodružkou. Chloe si najme žoldačku Nadine Ross, aby ji v indických horách pomohla najít starodávný artefakt. Po pokladu ovšem prahnou i jiní...

Krom nového příběhu, hratelné postavy a nových mechanismů zahrne samostatná expanze také dvě nové zbraně (Carrigan 53 Long Gun a GX3-9 Long Gun), 40 nových skinů, 21 nových itemů, 13 nových posměšků, 16 skinů pro zbraně, tři nové survival boostery nebo nové výzvy.

Uncharted: The Lost Legacy vychází 23. srpna na PlayStation 4 s českými titulky. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama