Za předobjednávku Total War: Warhammer 2 získáte rasu Norsca pro první díl
Total War: Warhammer Novinka Za předobjednávku Total War: Warhammer 2 získáte rasu Norsca pro první díl

Za předobjednávku Total War: Warhammer 2 získáte rasu Norsca pro první díl

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Barbarské kmeny z dalekého severu a jejich mamutí kamarádi se hlásí o slovo. <strong>Aktualizováno</strong> o gameplay záběry.

Reklama

Aktualizace: Studio Creative Assembly zveřejnilo nový gameplay trailer, který ukazuje rasu Norsca v akci. Připomínáme, že nová rasa je použitelná v prvním díle Total War: Warhammeru a získáte ji za předobjednávku nebo včasnou koupi Total War: Warhammeru 2. Více informací najdete v původním textu níže.

Původní zpráva (18. 7. 2017 16:30): V dnešních jednohubkách jsme vás informovali o tom, že za předobjednávku strategie Total War: Warhammer 2 dostanete novou rasu pro první díl. Tehdy jsme ještě nevěděli, o koho přesně půjde, nyní ale máme díky čerstvému cinematic traileru jasno.

Jestli si Total War: Warhammer 2 předobjednáte nebo koupíte v prvním týdnu po vydání hry, první díl vám obohatí rasa Norsca. Tu tvoří barbarské kmeny z dalekého severu, které mají po promrzlé ruce mimo jiné zvířecí společníky. Třeba obrovité mamuty. Přístup k rase budete mít od 10. srpna.

Důvod, proč předobjednávkový bonus druhého dílu obohacuje díl první, je prostý. Podle tvůrců jde o férovější přístup, díky němuž sice dostanou fanoušci série něco navíc, ale ti, kteří si hru koupí až později, nebudou znevýhodněni. Jinými slovy nebudou ochuzeni o obsah, který by měli v Total War: Warhammeru 2 jen ti, co byli natolik věrní/odvážní/nerozumní (vyberte si s ohledem na váš pohled na předobjednávání her), že si ho předobjednali.

Ti, kteří si Total War: Warhammer 2 nepředobjednají nebo nekoupí v prvním týdnu po vydání, si budou moci rasu koupit samostatně jako normální DLC. A pokud jde o to, jestli bude Norsca obecně hratelná i ve druhém díle, tak odpověď zní ne. Nicméně krátce po vydání hry tvůrci vydají dodatečnou kombinovanou mapu kampaně, k níž budou mít zdarma přístup majitelé prvního i druhého dílu. V ní bude časem Norsca hratelná.

Total War: Warhammer 2 vychází 28. září 2017. Hru můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, v nichž samozřejmě dostanete i rasu Norsca.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama