Za týden novinky o Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11 Novinka Za týden novinky o Mortal Kombat 11

Za týden novinky o Mortal Kombat 11

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Gameplay záběry, detaily o příběhu a odhalení nových postav.

Reklama

Přesně za týden se dozvíme novinky o Mortal Kombat 11. NetherRealm Studios potvrdilo, že na 17. ledna připravuje velkou prezentaci své nadcházející krvavé bojovky, která nám poodhalí detaily o příběhu, dojde k potvrzení více hratelných hrdinů a v neposlední řadě uvidíme Mortal Kombat 11 v pohybu.

Mortal Kombat 11 byl představen před měsícem na The Game Awards 2018 prostřednictvím traileru, který byl dobře zpracovaný, ale vůbec mu nesedla doprovodná hudba. Přesto novinka vypadá hodně lákavě a sám jsem zvědav, co pro nás vývojáři chystají. Víme, že Mortal Kombat 11 přinese prohloubení prožitku ze hry díky unikátnímu hernímu systému přizpůsobení postavy (Custom Character Variation System), jenž hráčům umožní vytvářet přizpůsobitelné verze bojovníků v rámci herního rosteru. Hra Mortal Kombat 11 také přinese nový filmový příběh jako pokračování epické ságy, která spatřila světlo světa před více než 25 lety.

Zatím máme potvrzené jen tři bojovníky: Scorpiona, Raidena a Shao Kahna. Kdo bude další?

Mortal Kombat 11 vyjde 23. dubna 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama