Zábavní park rozšíří The Surge
The Surge Novinka Zábavní park rozšíří The Surge

Zábavní park rozšíří The Surge

Michal Burian

Michal Burian

5

První detaily a screenshoty z důležité expanze A Walk in the Park.

Reklama

Akční hardcore RPG titul The Surge z května letošního roku (recenze) se začátkem prosince dočká důležité expanze, která rozšíří tohle nesnadné dobrodružství. A Walk in the Park DLC hráče zavede do opuštěného zábavního parku.

Zábavní park je oproti špičkovému průmyslovému komplexu CREO otevřenější a barevnější, ale rozhodně se nenechte zmást. I tak na vás čeká spousta nebezpečí. Zábavní park CREO World postavila společnost CREO pro své zaměstnance a jejich rodiny. Bohužel CREO World nebylo ušetřeno a také ho postihla katastrofa. Celý park je plný pastí a šílených robotických maskotů, kteří čekají na nové návštěvníky, aby je zabili.

V CREO World čekají na hráče nové úkoly. Zábavní park obsahuje spoustu cestiček, všelijaké atrakce, šílené maskoty, a nakonec i velmi nebezpečného bosse. Ke zdolání všech nástrah využijete 16 zcela nových zbraní, brnění a implantátů, které vám umožní si upgradovat svého hrdinu.

A Walk in the Park DLC dorazí na začátku prosince pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze The Surge. Pokud původní hru nemáte, budete si moci koupit kompletní edici, která zahrne původní hru a všechny DLC, včetně A Walk in the Park. Kompletní edice bude v prodeji koncem roku na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama