Záběry z multiplayerové části Resistance 3
Resistance 3 Novinka Záběry z multiplayerové části Resistance 3

Záběry z multiplayerové části Resistance 3

Michal Burian

Michal Burian

1

Insomniac Games vydali první trailer zaměřen na multiplayer ve střílečce Resistance 3.

Reklama

Ve čtvrtek studio Insomniac Games odhalilo podrobnosti o multiplayeru v akci Resistance 3 a dnes jsme se dočkali oficiálního traileru, který je zaměřen právě na hru více hráčů. Ta se od předchozího dílu bude dost lišit, již nenabídne masivní bitvy na jedné mapě, do nichž se mohlo zapojit až 60 hráčů, ale menší přestřelky, ve kterých bude moci současně figurovat pouze 16 hráčů.

Hra dále obsáhne klasické deathmatches zápasy (Lidé vs. Chimera ) a orientované módy na nejrůznější úkoly, v nichž se podle vývojářů teprve ukáže týmový duch a schopnost hráčů spolupracovat. Chybět nebude ani možnost vylepšovat své schopnosti, ať už mluvíme o síle štítu, o dosahu radaru nebo o taktických schopnostech, včetně Ammo Beacon.

Kromě těchto schopností své upgradové body budete moci investovat do Doppelganger (holografická projekce sloužící pro zmatení nepřítele), do Dash (explozivní defenzivní manévr) či do inovace bojové stránky. Zahrnuje například víc zbraní, rychlejší nabíjení nebo zvýšenou kadenci.

Vybírat si nebudete nějaké speciální třídy. Místo toho si vytvoříme svého unikátního bojovníka, kterého budeme postupně vylepšovat v obrazu svému.

Více už prozradí samotný trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama