Záběry z pre-alfa verze hardcore sci-fi RPG The Surge
The Surge Novinka Záběry z pre-alfa verze hardcore sci-fi RPG The Surge

Záběry z pre-alfa verze hardcore sci-fi RPG The Surge

Michal Burian

Michal Burian

13

Od autorů Lords of the Fallen.

Reklama

Až dohrajete dnes vydané Dark Souls 3, tak vám možná přijde na ránu připravované sci-fi RPG The Surge, které by mělo být na podobné vlně, co se týče obtížnosti. Hru má na svědomí německé studio Deck 13, které své drápky vystrčilo v říjnu 2014 s titulem Lords of the Fallen. U The Surge toho slibují mnohem víc, prý se poučili z chyb a chtějí hráčům pod dohledem Focus Home nabídnout skutečně napínavé dobrodružství ve sci-fi světě, který vám nic nedá zadarmo. Tvůrci strávili nespočet hodin studováním zpětné vazby hráčů Lords of the Fallen. Podle slov Jana Kloseho připravili svět se scénářem, kdy nikdy nebudete vědět, co vás právě čeká.

The Surge se bude odehrávat v dystopické budoucnosti Země, náš svět se nachází na konci své životnosti. Po 60 až 70 letech od současnosti jsou města přelidněna a lidé si pomáhají, aby přežili. Populace rychle stárne a nepřipravené jedince nahrazují chytřejší roboti. Starší lidé postupně přicházejí o práci, což je nutí přestěhovat se na předměstí, kde pracují a bojují s nepřítelem za pomoci exoskeletonů. Právě vy budete jedním z odvážných.

Za koho vlastně budeme hrát? Půjde o průměrného chlapa, který se ve špatný čas ocitl na špatném místě. Nejde o žádného bojovníka, ale muže, jenž byl rád, že si našel práci. To ale ještě netušil, že se jeho práce bude točit kolem exoskeletonu. Jakmile si ho vzal na sebe, tak omdlel. Poté se probudí a nestačí se divit. Všechno je jinak, na továrnu zaútočili roboti a nikdo nepřežil. Nepřátelé jsou úplně všude.

The Surge je v plánu na rok 2017 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama