Začala oslava Dne nezávislosti USA v GTA Online
GTA 5 Novinka Začala oslava Dne nezávislosti USA v GTA Online

Začala oslava Dne nezávislosti USA v GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

22

Nový Adversary mód společně s oblečením a dalším vybavením.

Reklama

I letos hráči v multiplayerové části gangsterské akce Grand Theft Auto V oslaví Den nezávislosti Spojených států amerických. Rockstar připravil novou aktualizaci, která kromě novinek zahrnuje také věci z loňského updatu souvisejícího s tímto svátkem.

Nejdůležitější novinkou aktualizace je nový Adversary mód pojmenovaný Dawn Raid. Jde o 6v6 režim, ve kterém seskočíte z letadla a musíte v označené oblasti najít vysílač. Po jeho nalezení, pomůže vám Trackify aplikace, ho musíte dopravit na předem určené místo, kde dojde k evakuaci vašeho týmu. Při tom všem bude nedostatek světla, sebou si nezapomeňte vzít brýle pro noční vidění a termovizi, která vám pomůže lokalizovat protivníky. Druhý tým se bude snažit o to samé.

V Dawn Raid od dnešního dne až do 10. července získáte dvojnásobnou porci GTA dolarů a RP. Peníze navíc se vám budou hodit, v Legendary Motorsport si můžete koupit superauto Vagner. Je opravdu hodně rychlé. Rockstar ho popisuje jako supervůz zítřka.

Samozřejmostí je tematické oblečení, tematické ozdoby na automobily a chybět nemůže ani ohňostroj. Pokud vás zajímají speciální, omezené události, tak navštivte oficiální stránky, kde naleznete soupis všeho důležité.

Gameplay záběry z nového módu

Nový automobil

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama