Monster Jam Steel Titans 2 Novinka Začátkem března vyjde pokračování Monster Jam Steel Titans

Začátkem března vyjde pokračování Monster Jam Steel Titans

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Netradiční závody plné adrenalinu.

Reklama

Na severoamerickém kontinentu populární šampionát Monster Jam, ve kterém proti sobě v různě šílených disciplínách soutěží monster trucky, dostane novou oficiální hru.

Monster Jam Steel Titans 2 naváže již začátkem března na první Monster Jam Steel Titans z roku 2019. Vývoj dostalo opět na starost americké studio Rainbow vlastněné THQ Nordic.

Hra nabídne 12 autentických stadionů, 5 větších otevřenějších oblastí a 38 monster trucků. Chybět nebude ani legendární Grave Digger.

Vývojáři dále lákají na pětici disciplín v podobě Timed Destruction, Waypoint, Circuit Racing, Head-To-Head a Freestyle, které stejně jako samotné monster trucky vychází z reálného Monster Jamu.

Kromě singleplayeru se hra pochlubí podporou split-screenu a online multiplayerem pro až 6 hráčů. Oproti minulému dílu by chystaná dvojka měla přinést rovněž robustnější kariéru, lepší fyziku a chytřejší umělou inteligenci.

Monster Jam Steel Titans 2 vyjde 2. března na PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch a Google Stadia. Díky zpětné kompatibilitě bude hra dostupná i na nových konzolích PS5 a Xbox Series X/S.

Další informace včetně obrázků všech monster trucků najdete na oficiálních stránkách hry.

Nový Monster Jam si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama