Začátkem dubna třetí mapa v PUBG
Novinka Začátkem dubna třetí mapa v PUBG

Začátkem dubna třetí mapa v PUBG

Michal Burian

Michal Burian

13

Populární Battle Royale akci PlayerUnknown’s Battlegrounds rozšíří v pořadí třetí mapa.

Reklama

Pokud jste se v survival akci PlayerUnknown’s Battlegrounds začali nudit a už vám nestačí dvě mapy, tak na začátku dubna budete moci hrát na třetí mapě. Ta byla blíže představena ve výročním videu. Ano, před rokem vstoupil titul PUBG do předběžného přístupu na Steamu, aby koncem téhož roku vyšel v plné verzi. Ta má sice stále své mouchy, ale i přesto jde o velmi populární hru. Takovou, že zbořila spoustu rekordů Steamu.

Ve videu nejprve hlavní vývojáři poděkovali hráčům za podporu a zpětnou vazbu. Bez nich by se PUBG nikdy nedostalo tam, kde dnes je. Poté už následovalo představení nové mapy. V pořadí třetí mapa má rozlohu 4x4 kilometrů čtverečních (mnohem menší než současné dvě mapy) a je podle všeho zasazena do jihovýchodní Asie. Tato lokalita je jednou ze dvou připravovaných, později bude dostupná ještě tradičnější 8x8 mapa. V obou případech je kladen důraz na intenzivní a rychlý zážitek v Battle Royale stylu. Ten bude ještě intenzivnější na menší 4x4 mapě, kde o střetnutí s jinými hráči nebude rozhodně nouze.

Začátkem dubna bude nová mapa ve veřejném testování, zatím pouze na počítačích. Do Xbox One verze se dostane později.

Na testovacích serverech se navíc před pár dny objevil mód Event, který podobě jako Blitz režim v konkurenčním Fortnite: Battle Royale umožňuje časově omezené a značně upravené typy zápasů. Prvním takovým je squad mód pro 8 hráčů s několika změnami oproti původní hře. Tím to ale nekončí, časově omezené režimy se mají pochlubit i novým obsahem. I ten bude k dispozici pouze určitý čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama