Zachyťte nejlepší 3D fotografii na 3DS a vyhrajte skvělé ceny
Novinka Zachyťte nejlepší 3D fotografii na 3DS a vyhrajte skvělé ceny

Zachyťte nejlepší 3D fotografii na 3DS a vyhrajte skvělé ceny

Michal Burian

Michal Burian

3

Nintendo vyhlašuje detaily unikátní fotografické soutěže v České republice.

Reklama

Zapoj svou kreativitu a staň se šampiónem ve fotografování na Nintendu 3DS. V České republice bude soutěž probíhat od 8. května do 17. června 2012. Tak řekněte sýr a usmějte se na jednu ze zabudovaných kamer systému Nintendo 3DS. Nejlepší fotografie v každé kategorii získává hodnotné ceny - 6 prvních míst získá stojan Mario na Nintendo 3DS a exkluzivní odznáček s Mariem, 6 druhých míst získá hru Super Mario 3D Land a 6 třetích míst získá tašku s Mariem z limitované edice.

Nezáleží na tom, co vás baví fotit, soutěž nabízí 6 různých kategorií pro přihlášení. Určitě mezi nimi naleznete ty, do kterých se budou vaše snímky hodit. Kategorie zahrnují zvířata, lidi, místa, předměty, přírodu a fotografie rozšířené reality. Při jejich fotografování plně využijte funkce rozšířené reality na systému Nintendo 3DS. Každý účastník soutěže může přihlásit libovolný počet snímků do všech kategorií. Zaslané fotografie budou hodnoceny týmem Nintendo 3DS soutěže z ConQuest entertainment.

Přihlásit se do soutěže je opravdu snadné. Stačí ulovit zajímavý snímek některého ze šesti témat pomocí kamery Nintenda 3DS a uploadovat ho do dané kategorie na webových stránkách soutěže Ty jsou přístupné prostřednictvím prohlížeče v Nintendu 3DS nebo internetového prohlížeče na vašem počítači a jsou na nich umístěny galerie se všemi přihlášenými fotografiemi. Každá přihlášená fotografie má také vlastní QR kód. Jeho načtením si uživatel Nintenda 3DS může prohlížet oblíbené snímky.

Systém Nintendo 3DS se skládá ze dvou vnějších a jedné vnitřní kamery, díky kterým můžete fotografovat ve 2D i ve 3D nebo natočit až 10 minut dlouhé 3D video. Fotografie můžete také upravovat přidáváním zajímavých a vtipných efektů a filtrů. Stylusem lze fotografii dokonce domalovat a dát ji tak nádech originality.

Abyste nepropásli šanci stát se nejlepším českým 3D fotografem zkontrolujte detaily přihlašování a soutěžní podmínky na http://3d-photo-contest.nintendonetwork.net/. Neváhejte, vyfoťte 3D fotografie, přihlaste je do soutěže a vyhrajte jednu ze skvělých cen!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama