Začíná globální alfatest World of Warplanes
World of Warplanes Novinka Začíná globální alfatest World of Warplanes

Začíná globální alfatest World of Warplanes

Michal Burian

Michal Burian

9

Multiplayerová válka s letadly vstupuje do další fáze vývoje a zve hráče, aby si hru vyzkoušeli a pomohli vývojářům s doladěním.

Reklama

Studio Wargaming.net oznámilo, že během dnešního dne začne globální alfatest připravovaného MMO titulu World of Warplanes. Ten se týká Evropy, Severní Ameriky a Ruska.

Alfa verze hry bude nejprve hráčům nabízet více než 20 modelů letadel a dvě bitevní lokace. Obsah se bude postupně rozšiřovat o nová letadla a mapy.

"S globální alfou se dostáváme do velmi náročné, důležité a vzrušující fáze našeho projektu World of Warplanes. Ten vyžaduje podporu masivního počtu testerů. Našim nejdůležitějším úkolem je nyní získat zpětnou vazbu od našich testovacích pilotů a připravit dobře vyváženou a stabilní verzi s velkým, množstvím strojů a map, aby mohla hra vstoupit do bety," uvedl producent Anton Sitnikau.

Pokud se chcete do alfatestování dostat, zamiřte na oficiální stránky a přihlaste se do bitvy (pokud nejste zaregistrováni, tak se budeme muset nejprve zaregistrovat).

Ve World of Warplanes z prostředí druhé světové války jde především o mutiplayerové hrátky s velkým množstvím rozdílných letounů, zpracovaných podle skutečnosti. Ačkoliv letadla jsou něco jiného než tanky, můžeme nejspíš očekávat spoustu principů převzatých z World of Tanks, a samozřejmě také free-2-play model.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama