Zahrajte si Halo z ptačí perspektivy na svém mobilu i PC
Halo Novinka Zahrajte si Halo z ptačí perspektivy na svém mobilu i PC

Zahrajte si Halo z ptačí perspektivy na svém mobilu i PC

Michal Burian

Michal Burian

5

Za 165 Kč pro Windows 8, Windows Phone 8, iPhone a iPad.

Reklama

Společnost Microsoft vydala nové Halo, které se hraje z ptačí perspektivy. Jmenuje se Halo: Spartan Strike a vypráví zcela nový příběh ze světa Halo zasazený do roku 2552 na Novou Mombasu během událostí odehrávajících se ve hře Halo 2. Jako spartanský supervoják podstoupíte v přísně tajné simulaci zpravodajské služby ONI 30 náročných misí, při kterých povedete vojáky UNSC městy a džunglemi. K dispozici budete mít paletu nových zbraní, schopností a vozidel.

Více už prozradí tisková zpráva:

Díky vylepšenému dotykovému ovládání s modernizovanou grafikou je Halo: Spartan Strike snadno přístupným titulem, který nabídne fanouškům světa Halo výborný herní zážitek.

Vedle kampaně čekají na hráče na zařízeních se systémem Windows 8 týdenní výzvy, ve kterých mohou soupeřit s přáteli a ostatními hráči z celého světa o pozice na žebříčku. Odemkněte herní úspěchy, které vám zpřístupní exkluzivní emblém, jmenovku a avatara ve hře Halo: The Master Chief Collection na konzoli Xbox One.

Zaposlouchejte se do nové hudby od cenami ověnčeného skladatele Toma Salta, který v minulosti pracoval na titulech Halo 2: Anniversary, Halo: Spartan Assault a Halo: Combat Evolved Anniversary.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama