Zahrajte si nového Dooma postaru se zbraní uprostřed obrazovky
DOOM Novinka Zahrajte si nového Dooma postaru se zbraní uprostřed obrazovky

Zahrajte si nového Dooma postaru se zbraní uprostřed obrazovky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Vycentrování zbraně na obrazovce pro fanoušky prvních dvou dílů, fotografický režim nebo nové prvky SnapMapu. To všechno přidá první větší patch.

Reklama

Zítra, 30. června, se Doom na PC, PS4 i Xboxu One dočká vůbec první aktualizace, o které jsme vás informovali už dříve a která přináší hned několik zajímavostí. Tou první je Photo Mode, tedy fotografický režim, který se objeví v menu při pozastavení kampaně.

Druhá novinka potěší příznivce tradičních stříleček od id Software, včetně prvních dvou dílů Dooma. Pokud toužíte si hru zahrát hezky postaru a mít zbraň uprostřed obrazovky, stačí po nainstalování patche zamířit do nastavení hry.

Dále se úprav dočká multiplayer. Konkrétně půjde o rozšíření uživatelského rozhraní, přičemž další změny v podobě vyvážení zbraní a počtu kol potřebných pro výhru v módech Arena a Freeze Tag jsou aplikovány už od 10. června.

Také dojde na nové prvky v SnapMap editoru v čele s okny a skyboxy a samozřejmě nechybí ani oprava chyb a různých problémů, včetně problémových trofejí na PS4 a samovolné aktivace vývojářského módu na PC, který znemožnil získávání achievementů a poškozoval uložené pozice. Seznam všech změn Updatu #1 naleznete na webu Bethesda.net.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama