Zajezděte si v autě ze Cyberpunku 2077 ve Forza Horizon 4
Cyberpunk 2077 Novinka Zajezděte si v autě ze Cyberpunku 2077 ve Forza Horizon 4

Zajezděte si v autě ze Cyberpunku 2077 ve Forza Horizon 4

Ondřej Partl

Ondřej Partl

17
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Velká Británie potřebuje trochu futurismu.

Reklama

Forza Horizon 4 patří k těm nejpovedenějším arkádovým závodům, které si na trhu aktuálně můžeme zakoupit, jelikož nabízí obrovskou paletu aut od různých výrobců, neskutečné množství aktivit, krásné prostředí a třeba i střídající se roční období.

Samotná hra se následně dočkala už několika zajímavých crossoverů, kdy si zde třeba můžeme zajezdit ve Warthogu ze série Halo, Regalii z Final Fantasy XV, případně v LEGO autíčkách díky rozšíření LEGO Speed Champions.

Nyní se dočkáváme další takovéto podobné spolupráce, díky které lze usednout za volant vozidla výroby roku 2058, jímž je Quadra Turbo-R V-Tech.

Pokud jste v posledních několika měsících sledovali marketingovou kampaň hry Cyberpunk 2077, jenž vyšla 10. prosince, tak jste si asi všimli, že se jedná o automobil, který doprovázel hlavního hrdinu V na téměř všech doprovodných materiálech.

Způsob získání ve hře je následně velice jednoduchý. Stačí titul zapnout a odjet speciální head-to-head závod s názvem "_NIGHTCITY.EXE_". Po jeho úspěšném dokončení bude auto vaše, přičemž předpokládáme, že poježdění v něm bude doprovázeno poněkud lepším pocitem z řízení, než jaký nabízí přímo Cyberpunk 2077.

Zajezděte si v autě ze Cyberpunku 2077 ve Forza Horizon 4

Samotnou Forzu Horizon 4 mohou hrát všichni předplatitelé služby Xbox Game Pass, případně si můžete zakoupit její konzolovou verzi v aktuální slevě za 799 Kč v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama