Zajímavě vypadající survival horor The Forest o přežití v lese
The Forest Novinka Zajímavě vypadající survival horor The Forest o přežití v lese

Zajímavě vypadající survival horor The Forest o přežití v lese

Michal Burian

Michal Burian

37

Pracuje na něm člověk, který byl zodpovědný za vizuální efekty u 300 a Tron Legacy. V lese postavíte tábor, vybudujete ochranu a budete se bránit klanu kanibalistických mutantů.

Reklama

The Forest je nový survival titul z pohledu první osoby odehrávající se v otevřeném světě. Pracuje na něm studio SKS Games, kde dělá Ben Falcone, podílel se na vizuálních efektech her 300 a Tron Legacy.

The Forest vyjde na konci letošního roku pro PC s podporou Oculus Rift. Co se týče samotného příběhu, tak se hráči vžijí do člověka, jenž přežil havárii letadla a musí se vypořádat s dalšími problémy. Ocitl se totiž v lese, musí nalézt zdroje, aby přežil. Pokácet stromy a postavit si tábor, rozdělat oheň, nalézt jídlo a semena rostlin, aby mohl pěstovat nejrůznější plodiny, a v neposlední řadě vybudovat ochranu tábora před nebezpečím, které přichází zároveň s dlouhou nocí.

Budete si muset vyrobit zbraně, abyste se ubránili klanu kanibalistických mutantů. Vše se přitom odehrává v živém lese, kde rostou rostliny, umírají zvířata apod. Zajímavě rozhodně zní, že hráč by měl mít volné ruce, tvůrci slibují, že si budeme moci dělat, co chceme a následky si poneseme sami.

Hru můžete podpořit na Steam Greenlightu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama