Zakladatelé Rocksteady opouští studio
Novinka Zakladatelé Rocksteady opouští studio

Zakladatelé Rocksteady opouští studio

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1

Sefton Hill a Jamie Walker budou v kariéře pokračovat společně.

Reklama

Sefton Hill a Jamie Walker, spoluzakladatelé Rocksteady Studios, opouští společnost po osmnácti letech. Informoval o tom prostřednictvím zprávy na webu studia prezident Warner Bros. Games David Haddad.

„Protože je Suicide Squad: Kill the Justice League téměř dokončeno, oba se rozhodli opustit Rocksteady na konci roku 2022 a začít nové herní dobrodružství,“ vysvětluje a dodává, že Hillovi s Walkerem přeje mnoho úspěchů v pokračující práci, ať už to bude kdekoli.

Oznámení samozřejmě nezůstává dlužné slov odcházející dvojice. „Naše rozhodnutí opustit Rocksteady bylo přinejmenším emotivní! Od založení společnosti v roce 2004 až dodnes je Rocksteady naším životem a duší. Nyní, když je Suicide Squad v bezpečných rukách a tým je silnější než kdy dřív, je čas předat otěže a začít nové společné herní dobrodružství,“ vzkazují a dávají najevo, že herní průmysl rozhodně neopouští a jejich cesta bude pokračovat bok po boku.

Hilla a Walkera nahradí ve vedení týmu Darius Sadeghian a další ze zakladatelů Nathan Burlow. Rocksteady debutovaly konzolovou střílečkou Urban Chaos: Riot Response, nejvíc se ale proslavily Arkhamskou trilogií Batmana. Na tu navážou příští rok už zmiňovanou kooperační akcí Suicide Squad: Kill the Justice League.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama