Zakladatelka a šéfka 343 Industries opouští Microsoft
Halo Novinka Zakladatelka a šéfka 343 Industries opouští Microsoft

Zakladatelka a šéfka 343 Industries opouští Microsoft

Filip Svoboda

Filip Svoboda

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Bonnie Ross se s Halo loučí po patnácti letech.

Reklama

Bonnie Ross, šéfka studia 343 Industries stojícího posledních patnáct let za sérií Halo, oznámila konec svého působení ve studiu i v Microsoftu, jehož byla viceprezidentkou. Jako důvod svého konce ve společnosti uvedla rodinné zdravotní důvody.

„Ačkoli jsem doufala, že zůstanu u Halo do vydání Winter Updatu, musím oznámit, že opouštím 343 Industries a budu se věnovat zdravotnímu problému v rodině. Jsem neskutečně hrdá na práci, kterou studio odvedlo na Halo Infinite, Master Chief Collection, televizním seriálu Halo a mnohém dalším,“ napsala Ross.

Studio rozloží povinnosti dosavadní hlavy studia hned mezi několik lidí. Do čela týmu nastoupí dlouholetý producent Pierre Hintze, který povede vývoj Halo Infinite a budoucích titulů. Současný šéf marketingu Bryan Koski se ujme role generálního manažera značky Halo a k vedení studia se připojí také Elizabeth Van Wyck, která se bude starat o byznys.

Bonnie Ross pracovala v Microsoftu od roku 1994. V roce 2007 založila studio 343 Industries, s nímž převzala po Bungie správu nad sérií Halo. Během patnácti let tak stála u zrodu Halo 4, Halo: The Master Chief Collection, Halo Wars 2, Halo 5: Guardians nebo zatím posledního dílu Halo Infinite.

Studio nedávno představilo novou roadmapu pro Halo Infinite, která přinesla oznámení zmiňovaného Winter Updatu, ale také odložení plánované třetí sezóny a zrušení vývoje split-screen multiplayeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama