Zaklínač 2 je prý moc náročný
Novinka Zaklínač 2 je prý moc náročný

Zaklínač 2 je prý moc náročný

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

52

Pokračování vynikajícího RPG Zaklínač je na trhu od minulého týdne a za tu dobu už se stihly namnožit stížnosti na jeho obtížnost.

Reklama

Podle mnoha hráčů (i recenzentů) je hra, než pochopíte veškeré její prncipy, až směšně náročná, což jí prý víc škodí, než pomáhá.

CD Projekt RED na tyto názory ovšem odpověděl s lehkostí sobě vlastní: "Smiřte se s tím!". Tomasz Gop to ale následně přeci jen trochu rozvedl.

"Je myslím jasné, že jsme se inspirovali hardcore hrami, jinými slovy ... těmi složitými, možná proto nám Zaklínač nijak zvlášť těžký nepřišel," prozradil Gop.

"Tak jako tak jsme nicméně nechtěli, aby nebyla hra procházkou růžovým sadem. To nebyl náš cíl. Usilovali jsme o to, aby se museli hráči alespoň trochu snažit."

"Největším problémem je podle mě skutečnost, že lidé porovnávají 'Normální' obtížnost ze Zaklínače s 'Normální' obtížností v ostatních hrách."

"Jelikož máme na svědomí hardcore hru, vyžadujeme určitý skill i při hraní na normál. Easy obtížnost už je opravdu jen pro ty z vás, kteří chtějí hru jen tak prolétnout."

Gop se pak v závěru na chvíli vrátil ještě k bugům, na které si mnoho hráčů stěžuje, a ujistil všechny fanoušky, že usilovně pracují na opravném patchi, jenž by je měl kompletně odstranit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama