Zaklínač 3 bez otravné protipirátské ochrany
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zaklínač 3 bez otravné protipirátské ochrany

Zaklínač 3 bez otravné protipirátské ochrany

Michal Burian

Michal Burian

52

Už jsme to slyšeli několikrát, teď nás tvůrci z CD Projektu znovu ujistili, že Witcher nebude mít žádnou DRM. Alespoň ne v krabicové verzi a na GOG.com.

Reklama

Opakování je matka moudrosti, vědí to i v polském studiu CD Projekt RED, kde se tamní vývojáři a PR specialisti rozhodli nám zopakovat, že vyhlížený Zaklínač 3 bude skutečně bez jakékoliv otravné protipirátské ochrany. Alespoň co se týče klasické krabicové verze a digitální prostřednictvím portálu GOG.com. Na Steamu pochopitelně bude hra s ochranou tamní DRM.

"Hráči se nemusejí obávat, PC verze nebude mít absolutně žádnou DRM. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete koupit hru na GOG.com nebo nás podpořit formou klasické krabicové verze. Obě budou bez DRM. To platí pro celý svět," zopakoval Michal Iwinski, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti CD Projekt.

CD Projekt se tak rozhodl ze zkušeností, kdy použil DRM a vůbec se jim to nevyplatilo. Iwinski o této době mluví jako o minulosti, kdy byli mladí a naivní, což byla chyba. Z té se ponaučili a nechystají žádnou otravnou protipirátskou ochranu.

Zaklínač 3 je v plánu na příští rok ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama