Zaklínač 3: Divoký Hon míří na konzole nové generace
Zaklínač 3 Novinka Zaklínač 3: Divoký Hon míří na konzole nové generace

Zaklínač 3: Divoký Hon míří na konzole nové generace

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Verze pro next-gen bude obsahovat vizuální a technická vylepšení.

Reklama

Jedna z nejoblíbenějších RPG her z dílny polského studia CD Projekt Red, Zaklínač 3: Divoký Hon, míří na konzole nové generace. Vývojáři skrze Tweet a článek na svém blogu sdělili, že na verzi této hry pro PlayStation 5 a Xbox Series X pracují.

„Nová next-gen verze této hry je vyvinutá za účelem využití nejvýkonnějšího herního hardwaru a bude obsahovat řadu vizuálních a technických vylepšení,“ píšou vývojáři ve svém příspěvku. To by mělo přesněji řečeno znamenat lepší ray tracing a kratší dobu načítání. To vše bude zakomponované jak napříč celou základní hrou, tak DLC, nebo dalším obsahem.

Hra Zaklínač 3: Divoký Hon na konzole nové generace bude prodávána jako samostatný produkt pro PlayStation 5, Xbox Series X, ale i PC. V případě, že už hru vlastníte, ať už na PC, Xbox One, nebo PlayStation 4, vás potom čeká bezplatná aktualizace.

Zaklínač 3: Divoký Hon je třetím dílem z legendární RPG série, jež je inspirovaná knižní sérií Zaklínač z pera polského spisovatele Andrzeje Sapkowského. Vydání se tato hra dočkala v roce 2015, přičemž v roce 2019 dorazila i na platformu Nintendo Switch. V roce 2015, na udílení videoherních cen The Game Awards, získal Zaklínač 3: Divoký Hon cenu za Nejlepší hru roku a také cenu za Nejlepší RPG. Vývojáři ze studia CD Projekt Red byli rovněž vyhlášeni Vývojáři roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama